Fototriss – Porträtt

fototriss portratt 1

fototriss portratt 2

fototriss portratt 3

Tre kvinnoporträtt, den första kanske det är några som känner igen, Tiina Rosenberg bilden tagen på EuroPride invigningen på Skansen 2008. Precis innan, eller rättare sagt under tiden teve-nissen och assistenten diskuterar vänder sig Tiina till mig och jag tar ett antal bilder på henne. Det var viktigare att vi som stod i publiken fick bra bilder kändes det som.
Andra kvinnan är en helt okänd som fastnade på bild. Sista bilden vänder kvinnan bort ansiktet, även detta en okänd kvinna.

FototrissBanner

Annons

21 kommentarer på “Fototriss – Porträtt

  1. Gillar verkligen första bilden. Även om man inte skulle veta något om henne skulle man säga att det är en kvinna med mkt pondus, självförtroende, styrka , stolthet och bekväm med sig själv. Den blicken säger allt1
    Och men din historia bakom fotot gör den ännu starkare!

  2. Jag blir lite skrämd av första fotot, lite Terminatorrobot över Tina på ditt foto. Men skoj att hon tittar rakt in i din kameralins. Jag gillar verkligen tvåan! Gör sig bra med vinkeln uppåt. En tjej med egen stil, piercad och med hatten. Lite tuff stil, men ändå mjuk. Snyggt porträttfoto. Ja en fin triss! 🙂

  3. Men du, tänk så förvånad tjejen i mitten skulle bli om hon såg sig själv på bild här över internet.. eller;-) Riktigt bra bild fick du i alla fall på henne:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s