Fototriss – Fruktigt

fototriss fruktigt 1

fototriss fruktigt 2

fototriss fruktigt 3

Jag valde tre bilder på vinteräpplen. De är goda och smaskiga!

FototrissBanner

Annons

21 kommentarer på “Fototriss – Fruktigt

  1. Håller med de tidigare kommentarerna om sista bilden, den blev speciell. Annars är det fina bilder av hösten, bara enstaka frukter kvar på träden.

  2. Jag gillar alla tre lika mycket!Mittenbilden med det ensamma stackars äpplet på grenen och sista bilden, där riktigt lyser det om äpplena.Nån fågel har provsmakat också.Gulligt.

  3. Underbara höstiga bilder där jag gillar sista bilden bäst! hade bara önskat att det var ett helt äpple för det stör mig med de uppätna äpplena…för så är det alltid när man ser ett fantastiskt vackert äpple i trädet och ska ta det och så på andra sidan är det helt uppätet!!

    ha en fin dag!

  4. På tredje fotot syns att någon fågel delar din uppfattning, att vinteräpplen är goda och smaskiga. 😉 Tycker mycket om mittenfotot, det ensamma röda äpplet som hänger på gren. Härlig färgskala i fotot. Blir lite som ett utropstecken i den annars lite färglösa miljön. Väljer tvåan.

  5. Sista bilden är underbar! Kunde varit bara en fin äppelbild bland alla andra, men de små fågelhacken (?) gör den till så mycket mer – gillar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s