Veckans Fönster

Veckans fönster

veckansfonster

Annons

8 kommentarer på “Veckans Fönster

 1. Så härligt att fånga det som pågår just då, där blir det nog väldigt fina fönster och snygg fasad när allt är klart, men hua mej för att jobba på en sådan ställning, på Din bild ser man verkligen hur otäckt det ser ut, lika gärna som man kan ramla ner så verkar det som om man kan ramla in;)

  Ha en skön helg!

  annette

 2. Hmm, det här med MQ var ett litet mysterium. Har man lagt på ett stort sådant där genomskinligt draperi med bokstäverna på? Eller är det en dubbel spegelbild någonstans? Dubbel, eftersom bokstäverna är rättvända.

  —-
  Såg du reggat nästa års fotoutmaning redan. Du är då ute i god tid, får jag säga. 😉
  Ska se vad jag kan komma med för förslag till teman, även om jag har fullt upp med årets.

 3. Kul att ni fick fundera lite över bilden.
  Bilden har jag tagit utanför K-Fem huset i Vällingby. På andra sidan MQ-loggan i fönstret ligger den affären, dvs på insidan. Huset som renoveras finns att se i ett tidigare inlägg.

  Denna kåken är helt otrolig och det finns hur många olika vinklar som helst. Sambon börjar tröttna på att se bilder från denna svarta, röda och färgföränderliga glashus. Ta en tur till Vällingby Center, inte för att handa men för att fylla minneskortet med fräcka foton.

 4. Ja, det händer saker uti Vällingby! Undrar om huset får en mer spännande färg på rappningen än grått. Fast grått kan vara snyggt det med… Kul med speglingen i rutan, kan ge roliga effekter. Mitt fönster är taget helt för speglingarna häromdan. Intressant med stolparna bland stolparna. De svarta är väl skyltfönstret och de gråa byggställningen? Roligt med alla linjer i bilden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s