Veckans fönster

Fönster från Drottningholm

Veckans fönster kommer från måndags då batterierna i batterigreppet gav upp i vinterkylan. Dock hade jag tur att jag hann fånga några bilder. Men varför jag inte tog med andra kameran, utan lämnade kvar den i bilen, fattar jag fortfarande inte??

veckansfonster1

Annons

10 kommentarer på “Veckans fönster

 1. Nu vet jag ju var bilden är tagen men blir ändå nyfiken och vill kika in. Det ser nästan ut som om man har täckt för fönstret med ”sånt där aluminium”. Lampan bredvid är fin.

 2. Det är den nedåtgående solen som studsar runt på Drottningholm innan den landar här. Solen fick jag i ögonen då jag gick runt hörnet på huset.

 3. Drottningholm är en oas. Jag älskar att gå där på hösten då alla löv fallit till marken. Prasslar så kul under fossingarna :-). Gillar din bild, verkligen. Solen som lyser upp fönstret ger precis som P säger en känsla av ”övertäck med film”. Kontrasterna med mörka skylten och lampan mot den ljusa fasaden är super. Ha en trevlig helg.

 4. Visst är det typiskt! Batteriet la av för mig igår när jag fotade dimman över älven. Blir så irriterad på mig själv. Det extra batteriet låg i kameraväskan i bilen.
  Hursomhaver, du fick till ett himla fint foto. Fönsterrutorna ser ut att vara av guld, men det kanske det ska vara så på ett sånt ställe. ;)Är det där själva slottet eller är det nån annan byggnad?
  Ha en fin alla hjärtans dag.

 5. Tur du fick med dig någon kamera, även om batteriet var på upphällningen – det här fotot hanns ju i alla fall med. Tänker på hur det var med de gamla analoga systemkamerorna. Batterierna i dem varade i åratal. Nu får man byta allt som oftast.

  Det är solblänket i fönstret som gör fotot! Undrar lite över de runda mörka föremålen som finns dels på väggen och dels hänger i lampställningen. Vad är det för något? Har faktiskt aldrig besökt Drottningholm.

 6. Håller med Susanne, det är guldskenet i fönstret som gör hela bilden så fantastisk! Vacker miljö med den gamla lampan och det spröjsade fönstret.
  Tycker om linjerna i bilden, rutorna i fönstret, de horisontella linjerna i putsen och så stupröret som bryter av.
  Hoppas du får en fin Alla Hjärtans Dag!

 7. Skönt fönster som ser ut som målat med guldfärg, tänk vad solen kan göra. Tror bestämt att jag ska ta mig en tripp till Drottningholm. Ser nästan ut som ett stilleben med lampan, skyltarna, stuprännan och sedan fönstret. Gillar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s