Torsdagsreflektion

Torsdagsreflektion vecka 7

torsdagsreflektion1

Denna bilder får representera min vecka! Anlednignen är att jag i måndags var ute på en underbar fotoutflykt. Mitt slutmål är att fånga Drottningholm i solnedgångensljus.
Då jag kommer dit och gått några hundra meter med bara en kamera, den andra låg kvar i bilen eftersom jag hade ett långt zoom objektiv på den. Då går det inte att ta några bilder. Första tanken var att kameran gått sönder men det var enklare än så. Batterierna var slut! Det var bara att åka hem igen med denna bilden som sista bild på minneskortet.

Annons

13 kommentarer på “Torsdagsreflektion

 1. Jättefin! Det är så härligt att kunna ge sig iväg på fotoutflykter (något som händer mycket sällan med tre små barn) bara kunna ägna sig åt sitt intresse. Skönt att det inte var något fel på kameran utan bara på förberedelsen 😉

 2. Snygg bild, Akson! 😉 Jo, men det ÄR den. Gillar skuggan över huset och det är fina färger. Det var jättelänge sedan jag var på Drottningholm sist. Brukar bara åka dit på sommaren. Visst är det här teatern? Vet inget om arkitektur men ”trekanten” uppepå är så fin. Ska inte googla, jag lovar! ;D

 3. Visst är det trist när batteriet helt plötsligt bara tar slut. Och alltid händer det när man hittat nåt man verkligen vill fota. Men din bild blev fin tycker jag. Man kanske skulle ta sig till Drottningholm någon helg.

 4. Härligt med fotopromenader!!! Men jag haaaatar när batteriet tar slut. Har inget reserv men funderar på att köpa ett!!
  Vilken härlig klarblå himmel, det är så vackert! Tycker om vinkeln som du valt att ta, ger mer liv i bilden av att se lite träd och att solen lyser bortanför och att den ”tuchar ” (Vet ej hur det stavas)upphöjningen av huset.
  =)

 5. Men tänk vilken tur att du i alla fall hade plats för EN bild. Då var ju inte besöket i onödan menar jag 😉 Tur att den blev så fin också. Vackert ljus..

 6. Typiskt, men den här bilden är ju jätte fin också. Så vackert med den solbelysta ljusa byggnaden mot en underbart blå himmel. Måste ha haft en kanondag på Drottningholm.

 7. Numera har jag alltid ett extra batteri i kameraväskan när jag susar iväg… Jag glömmer alltid att ladda batteriet :). Hoppas det snart kommer en solig kväll med blå himmel så att du kan göra om utflykten. Nu fick vi ju en försmak på vad som väntas…

  Ha det gott!

 8. Men det var onekligen ganska så snopet. Du får trösta dig med att det blev en bra bild. Både sol och skugga gör alltid bilderna effektfulla och levande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s